Marinović: Svaka utakmica je bitna, moramo zaboraviti ono što je bilo u Velsu

MARKETING
Foto: Klix.ba
Marinović je objavio spisak igrača na kojem se ne nalaze Menalo i Trkulja, a kazao je da očekuje od svih igrača da pruže svoj maksimum.

“Svaka utakmica je bitna, a mi smo pobjedom u Velsu napravili veoma bitak korak. Treba ići utakmicu po utakmicu, trebamo zaboraviti ono što je bilo u prošlom meču i ja se nadam da će igrači dati maksimum kako bi ostvarili rezultat koji želimo”, rekao je Marinović.

Nakon toga, Marinović je rekao da je generalno zadovoljan formom svih mladih igrača te da ga više brinu povrede, a dodao je da se otvorila mogućnost za poziv Suada Bešića.

“Generalno, zadovoljan sam formom naših igrača i jedino ne mogu biti zadovoljan zbog povrede Menala i Trkulje. Ja želim da se svi oni vrate u klubove kao zdravi. Suad Bešić je pozvan, pa nam se otvorila jedna mogućnost da provjerimo golmana koji brani u Marseilleu. Sigurno je da ima talenta, kao i svi ostali igrači, a mi želimo da mlađe igrače već uključimo u ovu ekipu”, rekao je Marinović.

(Klix.ba)
BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT