Osnovna muzička škola i BEBA VIŠE pozivaju Vas na koncert

MARKETING

Osnovna muzička škola u Brčkom i UG“Beba više“ pozivaju vas na rođendanski koncert Udruženja „Beba više“ koji će se održati 9.12. u gradskom Domu kulture sa početkom od 19 časova.

Koncert učenika Muzičke škole je rođendanski poklon Udruženju „Beba više“ koje je osnovano 2013. godine u Brčkom sa ciljem da pomogne svim parovima koji se bore sa sterilitetom ali i zalažu za sve ono što podrazumjeva srećnije i brojnije porodice.

Podrška naših sugrađana nam mnogo znači a nadamo se da neće izostati ni ovaj put, poručuju aktivisti koji se zalažu da beba bude više.

Ulaz na koncert je besplatan.

rodjendanski kon-01 copy

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT