Uskoro odluka: Bilino polje, Grbavica ili Koševo?

JP Komunalno Brčko
Foto: Klix.ba
Još uvijek nije poznato na kojem će stadionu nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ugostiti Belgiju u pretposljednjem meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Naime, nakon kazne zbog incidenta u duelu sa Grčkom, čelnici našeg Saveza našli su se u nezavidnoj situaciji. Inspektori UEFA-e su u međuvremenu posjetili stadione Koševo i Grbavicu, te na osnovu viđenog donijeli odluku da ova dva stadiona za sada ne ispunjavaju uvjete za odigranje kvalifikacijskih utakmica.
Dnevni avaz piše da će 18. augusta biti održana sjednica Apelacione komisije UEFA-e, na kojoj će se raspravljati o žalbi NS FBiH na suspenziju Bilinog Polja.
Ukoliko odluka bude negativna, iz UEFA-e će stići izvještaj o tome šta se treba uraditi na Koševu i Grbavici kako bi se meč sa Belgijom igrao na jednom od ta dva stadiona.

(Sportsport.ba)
BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT