Ko iz BiH dolazi na inauguraciju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića

JP Komunalno Brčko

Cjelokupan državni vrh BiH danas će prisustvovati inauguraciji srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića u Beogradu.
Tako će inauguraciji prisustvovati sva tri člana Predsjedništva BiH, a u 15 sati zakazan je i sastanak predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i člana Predsjedništva Mladena Ivanića i Bakira Izetbegovića sa Vučićem.

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović prisustvovat će također inauguraciji predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ceremonija inauguracije najavljena je za 19.00 sati u Palati Srbije.

(Fena)

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT