Zrinjski protiv Maribora u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka

JP Komunalno Brčko
Foto: EPA
Tako su Mostarci izbjegli pet preostalih potencijalnih rivala, određenih ranijim žrijebom, među kojima su bili Celtic (Škotska), Legia (Poljska), Malmö (Švedska), Rosenborg (Norveška) i Hafnarfjördur (Island).
zrijeb liga prvakaTNm

Zrinjski i Maribor su se prije tri godine sreli u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige prvaka, a tada je slovenski prvak bio bolji ukupnim rezultatom 2:0.

Prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka će biti odigrane 11. i 12. jula, dok su revanši zakazani za 18. i 19. juli.

Vrtni centar NOVI VRT

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

BDC TV Marketing